היי אודי וכולם..כאבי גב וגוף פחות מוסברים..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/12/2023 | 12:40 | מאת: מיכל...

זה מה שעובר עליי.... דואגת לכולם. דואגת למצב במדינה.. שרק נשמע לי מחמיר ועוד הרוגים ועוד מחדל ועוד טעות... ובנוסף דואגת לבריאות אימי שמיום ליום הולכת ומתדרדרת..יכול להיות חודשים יכול להיות התדרדרות של שנים. מצבה הבריאותי רע.. זה בגדול, רע כואב והרגשה שקשה להרים את עצמי. עניתי על השאלון של החלומות. מה הרעיון של ציון סופי? לא הבנתי. גם את המטרה לא..אולי המח שלי אטום מרוב כאבי גב/ צוואר...אני על הפנים. פיזית נפשית .. קבעתי קבעתי אודי..( למרות שאין לי זכות להתלונן )אז שבוע הבא אפגוש את המטפלת..אולי יעזור המצב כזה שבהתחלה הייתי הכי חזקה וגיבורה, עוזרת ומנסה פחות לראות ולהשאב לחדשות...הרגשתי כזה בסדר..נתגבר...ובשבוע שבועיים אחרונים הבכי מהמצב ועוד מצבים מתגבר..אוףףףףף שבת שלום או שמא שבוע טוב כבר יהיה..:(

24/12/2023 | 18:06 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, חושבת שקצת דיברתי על דברים דומים לאשר תיארת. מאד מכמיר לב המבוגרים שרואים אצלם התדרדרות. גם אני השבתי לשאלון החלומות (ואודי, נראה אולי שהצטרפה אליך שותפה מהמשפחה - אז כל הכבוד ממש). מיכל, בוודאי שיש לך זכות להתלונן. כולנו נפגענו, ומותר להיות חלשים. השנה האזרחית עומדת להסתיים. אפשר אולי לנסות לעשות סיכומים של כמה הצלחנו במה שהצלחנו בעולם האישי שלנו על פני התקופה. סוריקטה

הי מיכל, אפשר בהחלט להבין את הדאגה ואת תחושת המועקה והקושי. טוב שקבעת פגישה, חשוב מאוד לדעת מתי גם להישען, בעיקר כשנשענים עליך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית