בן זוג של הבת שקשור מאוד מאוד לאמא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/12/2023 | 16:29 | מאת: סימונה21

שלום, ביתי ובן זוגה אמורים להתחתן עוד חצי שנה, בן זוגה מאוד מחובר לאמא שלו, הם גרים חצי שעה ממנה. ההורים שלו בתהליכי גירושין מאוד מכוערים וזה משפיע עליו, וגורם לביתי להרגיש שהיא בעדיפות שניה מהמשפחה שלו. ההורים מערבים את הילדים בכל מה שקורה (2 ילדים בגילאי 25 )בן זוגה לא יהיה מוכן ללכת לטיפול, מה ניתן בכל זאת לעשות, איך אוכל לכוון את ביתי בדרך הטובה ביותר להתמודדות...היא ממש מתוסכלת ומרגישה שבן זוגה עסוק בהוריו ובמיוחד באמו שמשפיעה עליו מאוד(גם לפני תהליך הגירושין של הוריו אמו הייתה משפיע עליו ולא משחררת ממנו). חשוב לי לציין שאמא שלו ביחסים מצויינים עם ביתי . יחד עם זאת המצב מאוד משפיע על הזוגיות שלהם.

שלום סימונה, זה נשמע שבן הזוג של בתך מסייע למשפחתו בזמן משבר, שזה בסדר גמור. משער שכשידרש לכך - הוא יעשה זאת גם עבור משפחתו החדשה. יצירת זוגיות חדשה ומעבר למגורים יחד יוצרים תהליך של נפרדות. גם בינך לבין בתך (לא ציינת מה היא חושבת בנושא...) וגם בין בן זוגה להוריו. ואם אמו ובתך ביחסים טובים - זה נהדר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית