מה קורה פה.........???

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/12/2023 | 00:30 | מאת: גאולה770

אני לא רוצה להתקשר למשודך שלי גם אבא שלי אומר בשביל מה כי זה לא צנוע או כי אן על מה לדבר לא הבנתי אותו כי אם השידוך ירצה להתקשר הוא כבר היה מתקשר ואם אני רןצה אני לא מתקשרת כי הרצונות שלי לא מציאותיים ככה אני חושבת יש לי אובססיה לבנים לשידוך וכולי

שלום גאולה, אם לא היית רוצה להתקשר - אז זו לא הייתה בעיה. אני משער שאת רוצה להתקשר ונלחמת ברצון הזה (כתבת שהרצונות לא מציאותיים). זה נראה לי רצון לגיטימי ובסדר, ואפילו נחמד שאת חושבת עליו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית