לא רוצה שיידע ...........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/12/2023 | 18:06 | מאת: גאולה770

אני אוהבת להיות יפה אבל רק לשידוך היום לשבת לא שמתי שמלה יפה שמתי את הפחות יפה כי הבחור לא ראה אותי בשבת אבל שאהיה נשואה אני ישים את הבגדים היותר יפים והשאלה היא אם הבעל יחשוב שזה רק בגללו ומזה אני מפחדת...

הי גאולה, מה רע בזה שהוא יחשוב שאת מתלבשת יפה עבורו? זה דווקא מחמיא. אודי

04/12/2023 | 23:08 | מאת: גאולה770

כי אז הוא יחשוב שאני רוצה אותו ולא יכולה בלעדיו יותר מידי מהרגיל

07/12/2023 | 06:40 | מאת: סוריקטה

הי גאולה, אבל, אבל, איכשהו מה שאמרת נכון. נכון וטוב. את כן מתלבשת יותר יפה 'בשבילו'. הנוכחות שלו תורמת לכך. את מתרגשת עכשיו, לפחות בשלבי התחלה, הדאגה לעצמך מופעלת יותר. מה רע? להיפך. ובתוך הקשר - זה נכון. תהיי תלויה בו במידה כזו או אחרת וגם הוא בך. וכן, אולי יעזור לך להגיע לדברים שלבד עם עצמך יותר מסובך לך להגיע אליהם. נראה לי שזו תיחשב דווקא דרגת עצמאות גבוהה יותר. זה טוב. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית