דקירות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/11/2023 | 12:03 | מאת: סוריקטה

המצב לא טוב כרגע. רק מתחבאת מתחת לשמיכה ובורחת ממגע ותקשורת. כואב מידי. הודעתי למטפל. נראה. סוריקטה

19/11/2023 | 18:58 | מאת: שירה2017

אשב רגע לידך, בין הדקירות אפשר לנשום, תרשי לי? וגם אניח כאן את שירו היפה של חיים גורי מדויק ועדכני כתמיד בּוֹא קְצָת שֶׁקֶט, בּוֹא קְצָת שִׁעֲמוּם מַגִּיעַ לְךָ הַכֹּל כָּל כָּךְ צוֹעֵק פֹּה, לֹא גָּמוּר. (אֵין רֶמֶז לִמְנוּחָה) מָה שְׁלוֹמְךָ?! שׁוֹאֲלִים אוֹתִי בָּרְחוֹב אֲנָשִׁים לְמִינֵיהֶם שְׁלוֹמִי כִּשְׁלוֹם עַמִּי, אֲנִי מֵשִׁיב לָהֶם וְאָז פּוֹלְטִים הֵם אֲנָחָה קְצָרָה כְּשֻׁתָּפִים לְעֵת צָרָה. יִהְיֶה טוֹב! אֲנִי מַבְטִיחַ כְּאִישׁ סוֹדוֹ שֶׁל הַמָּשִׁיחַ!

הי סוריקטה, טוב שהודעת למטפל. וטוב שאת כאן. אודי

20/11/2023 | 23:15 | מאת: גאולה770

משיח נאוו...זה עוד יקרה אתם תראו חח באמת אבל רציני ;) ויהיה רק טוב

21/11/2023 | 07:02 | מאת: סוריקטה

הי שירה, השיר נפלא ועדכני כתמיד. ממש תודה. סוריקטה

21/11/2023 | 07:11 | מאת: סוריקטה

תודה אודי. אני כאן. אין לי מושג אם הידיעה הגיעה למטפל. ואיני בטוחה שהיה לעניין לכתוב לו שהרגשתי כל כך נורא. הוא מתנדב בסיוע למשפחות מפונות, קורים גם דברים משמעותיים בעולמו האישי שקשורים לתקופה, הוא מפוצץ בהודעות, יש לו מטופלים נוספים ומשפחה ועוד דברים שאיני יודעת. שירה רשמה בזמנו ששילוב של כאבי נפש וכאבי גוף הוא לא חגיגה (במילותיה היפות שלה, הניסוח שלי קצת מקלקל). כאב לי מאד מאד מאד. כאב גם בגלל כל מני פעולות ביורוקרטיות שקשורות לפרידה מאבא. מניחה שעוד אנשים חוו את היום ההוא שגם היה בו גשם כבד וסערה בהסתגרות. תודה, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית