תחושת בדידות חוסר הבנה ............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/11/2023 | 23:12 | מאת: גאולה770

היי אודי תודה על כל התשובות אני רציתי לשאול אני אישית מאוד נהנית לדבר עם המשפחה שלי בטלפון אחות סבתא אמא אבא וכולי. ועם חברות פחות ברוב המקרים יש שתיקה שאני עם חברות ולפעמים המשפחה לא כל כך מעוניינת לדבר איתי או שמנתקים מהר ואני מרגישה תחושה של דחייה וכנראה פוחדת ליצור קשרים עם חברות כי אני לא יודעת מה נכן להגיד יש מצב שגם החברות לא ירצו קשר איתי כי אולי אני מוזרה או חופרת ומדברת רק על עצמי ובעיותיי...?או רק המשפחה . תאמת שאלתי את אחותי והיא אמרה שהיא עסוקה אז אני לא יודעת אם בגלל זה היא לא מדברת איתי שיחה ארוכה כי בדרכ בנאדם רגיל כולם רוצים לדבר איתו.

הי גאולה, יש לי רעיון - תנסי להתעניין ולשאול את בני שיחך עליהם, איך הם מרגישים. תראי אם זה משנה משהו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית