חוסר משיכה חוסר יופי או מה בדיוק.............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/11/2023 | 23:02 | מאת: גאולה770

לא כל כך נעים לספר אבל אני מרגישה שיש בנות שיותר יפות מימני וזה בקטע מציק השאלה מימה זה נובע מכך שאני באמת לא יפה או בגלל שזה משהו נפשי זאת השאלה כאילו אני רואה בת אחת ואומרת לעצמי אם יסתכלו עליה בטוח יאהבו אותה גם לגבי בנים ואם יסתכלו עליי אני לא מושכת ....משהו כזה

הי גאולה, זה שיש בנות יפות ממך לא אומר שאת לא יפה. אני חושב שבלי קשר לכמה יפות הן בנות אחרות - חשוב שתרגישי טוב ונוח עם עצמך. כשאדם מרגיש טוב ואוהב את עצמו - זה מקרין גם החוצה. יש לך רעיון איך לעשות את זה? אודי

17/11/2023 | 00:05 | מאת: גאולה770

לא אולי תיתן לי רעיון אני לומדת חסידות אבל בלי קשר איך באמת?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית