הכל נכון וכלום לא מרגיש מציאותי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/11/2023 | 20:47 | מאת: שירה2017

הי אודי עדין אני מתעוררת בבוקר ומנסה לחשב האם טעיתי האם יתכן כי כך וכך נרצחו בשבת השחורה הזו האם יתכן שנחטפו כל כך הרבה אנשים וזה לא נתפס אני בוכה לא מעט מתקשה מאוד להרדם מתקשה להתעורר למציאות הזו בבוקר מתקשה להפחית את הצפייה בחדשות או בתכנים קשים כאילו לא מצליחה להעלים עין למרות שאני יודעת שזה לא טוב לי מתקשה לעקור את המראות האלה את העיניים הקרועות את החיילת המובלת קוראים לה נעמה אני מסרבת להתנתק ומסרבת להתנחם ככה היתה פגישה טיפולית גרועה במהלכה ניסה להגיד לי להיות בעשייה ואני בעשייה מפרנסת אינטנסיבית מאוד. הגוף שלי צורח מכאבים. והוא אומר זה הזמן לחיבוק פנימי. זה כל כך לא זהו לא יודעת מה יהיה איך נקום מכל זה כל האסון הזה גם ככה אני עלה נידף שיהיה סופשבוע שקט שירה

הי שירה, עברנו חוויה נוראית שאין קנה מידה מתאים לאמוד אותה. אבל נשתקם, הן ברמה האישית והן ברמה הלאומית. אין לי ספק בזה. שיהיה שקט, אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית