RE: מה כל כך לא בסדר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/11/2023 | 13:23 | מאת: חטולית

אני שונאת את המערכת הזו כמה פעמים צריך לכתוב ופתאום זה נעלם אווווף אבל את חשובה לי וחשוב לי לעשות שוב עוד מאמץ ולכתוב לך גם אם אני לא קולעת ... מה כל כך לא בסדר אצלך? כנראה זכרונות קשים שהתעוררו בזמנים האלה המילה טרוריסט שהיא מילה קשה מעוררת בך את הכאב מהעבר שמי שגרם לך להרגיש כך הוא למעשה טרוריסט מבינה שקשה לך לכתוב מרוב בושה אך את אינך אשמה בכלום ואין לך במה להתבייש את הדברים הטובים לרוב שוכחים כי הם לא משאירים צלקות הפוך מ...מה שעברת אז הוא באמת היה טרוריסט נכון שהחברה הכללית עדין ישנם את הטוב והרע אולי תנסי להתמדק בדברים טובים שכן קורים היום כמו התגייסות של המונים שנרתמים היום בזמן המלחמה הקשה שמתנהלת כיום ועוזרים יום ולילה לחיילים שלנו בכל מקום ובכל צורה אפשרית ואייך שהוא עדיין יש לך קשר עם האחים שלך וכן הם עסוקים בחיים שלהם בערך כמו רוב האנשים ... גם אם זה לא הקשר שאולי כן היה תורם לך להרגיש טוב יותר חבל באמת שלא נפגשתם ...ליום השנה כנראה שעבורם לא הרגיש כמו שמרגיש לך יקח זמן עד שתתחילי להרגיש כשאת מלאה עדיין בזכרונות באמת ? איזו מעצבנת ובלתי נסבלת את ? אולי תספרי לי? חטולית

02/11/2023 | 19:09 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, וואו, את כל כך מתאמצת. הלוואי ויכולתי לעזור לך טכנית עם העניין מול האתר כאן. חשבתי שאולי תנסי דרך דפדפן אחר (?) ארשום שורה אחרת לאיזון המצב המכווץ - יש לי חיות טובות. הן ממש טובות החיות שלי בבית, והאמת גם אלו שאני מטפלת בהן בחצר. מקבלות אחת את השנייה ויש ביניהן הרמוניה. ויהיה מפגש עם האחים. מקווה. בהקשר טוב אחר. סופ"ש נעים, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית