עייפה כל כך.. מותשת...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/10/2023 | 18:58 | מאת: .במבי פצוע..

אודי יקר!!! דואגת לך, מאוד.. שוב רקטות לצפון.. קריית שמונה, משגב עם, מרגליות ועוד ועוד ועוד.. ומה קורה עם החטופים ? כל כך עייפה.. המחשבות ו'המראות' שאני רואה בדמיוני הורגים אותי, אני מנסה לגרש את המחשבות אבל המחשבות לא מתגרשות מהמוח שלי.. מה עושה שם הילדה בת השלוש לבד לבד ? הרי כל מה שהיא צריכה זה את המוצץ שלה ואת אמא ואבא שלה.. שינקו אותה אחרי שעשתה קקי, שיתנו לה את השוקו שהיא אוהבת ..שיספרו לה סיפור לפני השינה.. מי מתווך לה את העולם עכשיו ? מה היא עושה ? וכל הילדות שם ????? אולי הן כבר בכלל בהריון ??? דיייייייייייי לא רוצה לחשוב על כל זה... ורק שתדע לך אודי שאני לא מאמינה ליוכבד ליפשיץ .לא מאמינה לה. בן זוגה עדיין חטוף שם.. אולי הזהירו אותה שאם תדבר משהו לא טוב על הימים שהיתה שם בעזה (ולא על הדרך שעברה עד שהגיעה לעזה שאלו תועדו ממילא) הזהירו אותה שעל כל מילה מיותרת אולי יקטעו אצבע לבן זוגה ? אולי בגלל זה אמרה את מה שאמרה ??? אודי.. דיייייייייי לא יכולה יותר עם המחשבות האלו.. הן רודפות אותי כל הזמן.. אולי הפרידו רק את החמש שבניר עוז וכל היתר נמצאים באיזה אולם ומחשמלים אותם ??? ובכלל יש כאלו שנחטפו והם אפילו לא בידי חמס.. אולי איזו משפחה עזתית חטפה איזו ילדה בת 10 והפכה אותה לשפחה במשפחה ולשפחת מין ??????? אודי.. אני משתגעת.. באמת.. באמת.. גם אמא צביה לא מצליחה לגרש לי את כל המחשבות האלו שנכנסות לי למוח כל הזמן.. אודי ??? מה יהיה ?? ואתה ?? אולי תעזוב כבר את הצפון ?? אתה יודע אודי ? הגליל, החצבאני, הבניאס, ראש הנקרה, מטולה.. אני כל כך אוהבת את המקומות האלו.. והחצבאני זה בכלל גן עדן .., שם, לפני שהתחילו לבקר מליוני אנשים, פעם, הסתובבו שם אדם וחווה.. וראש הנקרה.. כשאתה מתקרב קרוב קרוב לנקרות אתה יכול לראות שנקרה אחת נראית כמו גיטרה ,..,אחרת כמו הרחם של חווה אמנו ... וזרימת המים...פשוט לעצום עיניים..ו...וכלום... אודי, אתה חושב שהם אונסים את הילדות שם ??

הי במבי, אני בסדר ולא מתכוון לעזוב את הצפון (וממילא תפקידי מחייב את נוכחותי שם). אני משער שמתנהגים לחטופים בסדר יחסית, ואני מתנחם בזה שהצליחו לשחרר היום את אורי התצפיתנית במבצע צבאי. את הפחדים יודעים טרוריסטים לטפח ולשמר היטב. זו אומנותם... ומלחמות מסתיימות, ונשתקם מהטראומה הנוראית הזאת, ואולי בעזרת עוד כמה שינויים הכרחיים שאני מקווה שיקרו - יחזור הטוב. אגב, בתוך הזוועות שיש אני מציע לא לפספס את הדברים הטובים שמתרחשים כאן מבחינה חברתית. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית