חזרתי, למישהו אכפת????????????

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/06/2001 | 01:34 | מאת: שרה

הי נעלמתי קצת השבוע. לא היה לי כח לכלום. בתחילת השבוע אפשר לומר שהייתי בכהות חושים. לא ידגתי מה בדיוק עובר עלי. עקבתי קצת אחרי הודעות של אנשים ולא היתה לי את היכולת להגיב. כאילו לא היה לי מה לומר וכל מה שחשבתי שיש לי לומר היה נראה מפגר!!!!!!!!!!!!!!! אחר כך הייתי מאוד עסוקה, זה היה טוב. לא הייתי בבית כמעט יומיים. והיום חטפתי עצבים. הלכתי לפסיכולוגית והיא שככה לרשום את הפגישה. זה מעצבן כי קמתי מוקדם וגם מעליב בצורה מסויימת , כאילו אני לא חשובה לה או שבאמת אני לא חשובה, עוד כסף לכיס שלה. וגם חשבתי פתאום במשך השבוע שאולי אני מפחדת להתרפא, מפחדת שהכל יהיה בסדר ויחזור להיות רגיל ולי לא יהיה מקום. אנג'ל - ראיתי איזה שבוע קשה עבר עלייך ועדיין עובר, אני מקווה שתרגישי יותר טוב מהר ג'קי - מה המצב? אני אדבר איתך מחר! ( לא היתה י שניה אחת היום לנשום) אביב - מקווה שנהנת מהנופש הקטן שלך, בילי - מה שלומך והילד? ולכל מי שלא רשמתי את שמו שלא עלב. לכולכם אני שולחת שאלה גדולה,מה נשמע? ולכל מי שהצתרף לפורום במשך השבוע וראיתי שזה הרבה, ברוכים הבאים! וזהו לא יודעת סתם השמעתי קול, קוקו ריקו תרנגול. אוהבת את כולכם, שרה

23/06/2001 | 02:06 | מאת: דולי

היי שרה ...מה חדש???????????מקסימה.

23/06/2001 | 08:42 | מאת: האלמונית

הי שרה. כן, אכפת לי! [email protected]

23/06/2001 | 12:39 | מאת: yael

היי שרה, גם לי אכפת, מוזר, אני אפילו לא מכירה אותך [email protected]

23/06/2001 | 19:16 | מאת: בילי

היי מה זה ההיעלמות הזאת ? באמת חיפשתי אותך וכשלא ענית הבנתי שאולי את רוצה קצת להתרחק. אז ברוכה השבה. מה שלומך? מה קרה לך השבוע שכל כך הוריד לך את המצב רוח (את לא חייבת לענות , סתם סקרנות). אני והילד בסדר. אין לי הרבה זמן , אני צריכה לצאת . נתראה מחר אוהבת בילי

23/06/2001 | 21:02 | מאת: שרה

הי מתוקה, אין לי הסבר בדיוק למה שקרה לי. לא היה לי כח לכלום. כמו שכתבתי עקבתי אחרי הפורום ולא יכולתי לענות. איזה כייף, יש הרבה אנשים חדשים! היה לי שבוע קצת עמוס והשבוע הקרוב הולך להיות מאוד עמוס. אני חייבת לזוז, אוהבת, שרה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית