RE: בדידות בושה אשמה סוריקטה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/10/2023 | 19:45 | מאת: חטולית

יפה שלי הבדידות אכן גורמת להרגשה קשה מאוד על מה האשמה ? על מה הבושה ?? אני מרגישה שאת מחמירה עם עצמך יותר מידי ומותר לך לצרוח עם כל הכוח שלך לעולם כולו ואמא שלו גם חיבוק אם מתאים חטולית

22/10/2023 | 10:58 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, אשמה על שאני מתנהלת בעולם, הגם שלצדי הקרוב זוועות בל יתוארו. בושה להראות הן איך שמרתי על עצמי וגם איך הזנחתי וגם, מה שרשום למעלה. הן צמד הבושה והאשמה. הצרחה הגדולה קבורה בפנים והביטוי שלה הם כאבי הגוף והנפש. ימים קשים מידי לכולנו, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית