RE: ספון ומתכנס אל תוך עצמו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/10/2023 | 20:42 | מאת: חטולית

סוריקטה יפה שלי בהחלט נראה לי שיש לך חרדה ושיכחה היא גם חלק מתהליך אייך זה נקרא לא הזדקנות יש מילה אחרת שגם אני אותה לא זוכרת אז כן שוכחים המוח מתבלה עם הזמן כמו הגוף עצוב לי לשמוע כמה כעת לך עכשיו אוהבת חטולית

21/10/2023 | 11:34 | מאת: סוריקטה

לפעמים יש תהליכים של התנוונות במוח, תהליכים דמנטיים וכד'. עם זאת, במקרים מסוימים אפשר לאמן ולשמר חלקית, או להאט את הדינמיקה. כנ"ל גם בגוף. וכה ניסה גם אבא שלי שהיה נכה לפחות בעשרים השנים האחרונות שלו. ובטח שחרדות. תודה, מתוקה, ושמרי על עצמך, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית