כתבתי אצל חטולית,,,אבל בבקשה תקראו כולכם!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/10/2023 | 17:38 | מאת: מיכל...

אודי, הביטחון שלי מגיע מביידן!!! ממש!!!! ביטלו את הרצון לחזור ללימודים פיזית, כנראה נחזור בראשון אבל מי יודע? אף פעם לא קבלנו כזה גב ענק!!!! ענק!! בשבועיים האחרונים הרגשות שלי (ומאמינה של כלם היו ברכבת הרים)כאב, הלם, כעס וזעם עצום!!! ושוב כאב על כל מי שהכרתי גם קרובים פתאום... וגם הרגשת הפקרות של המדינה! שעדיין כך מרגישה, מחדל!!!!!!!! פחד עצום על החיילים שילחמו בעתיד...פחד עצום על החטופים -עדיין יש!! אבל אז...בא האדם הענק הזה לעזור לנו!!! נשיא ארצות הברית!!! תקשיבו לנאום שלו!!!! לכל הנאומים שלו!!!!!!!!!! וואו!!!!!1 אדם ענק!!! ענק!!!!! הוא לא אוהב את ביבי, שלא תבינו לא נכון!! הוא בא לפה בגלל הקשר רב השנים, לא משנה מי היה ראש ממשלה, הוא מדבר אל העם!! העם הישראלי!!!!!!!!! אז נכון- יש לו אינטרס באיזור, נכון... אבל הוא אנושי!! הכי אנושי! ואכפתי!! מאמינה, כי הוא איש עשייה ולא דיבורים. תסתכלו על מעשים , דיבורים שמענו מספיק!!!! וכל המערכות פה כושלות לצערי, כשלו..כי הם תלויים ב"יהיה בסדר" ובכספים שלא הגיעו לצבא עוד....אבללללל יש לנו זכות קיום בארצנו! ואנחנו חייבים לפעול על פי ארצות הברית כי רק ככה נקבל תמיכה!!!!!!!! כמה כח!!!!! רגשות שמשתנים, אבל יש בי עוצמה! וכן, ידאגו לחטופים!! כן, ידאגו ביידן אלוףףףףףףף ויעזור!! ומאמינה באלוקים, כן. ביידן שליח נאמנן!

הי מיכל, בהחלט. מעולם לא היה גיבוי כל כך חד משמעי וחזק. וטוב שיש לצידנו מעצמה כזו. נותן מידה של בטחון. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית