פוסט טראומה מקריאת חומר אלים במשך שנים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/10/2023 | 19:34 | מאת: ילדת אור

הי, האם ניתן לפתח פוסט טראומה מקריאה של חומר אלים (מיני) במשך שנים? חוויתי ניצול מיני כילדה (13) במשך כמה חודשים. מאוחר יותר ניסיתי להכנס למערכות יחסים ולא מצאתי עניין. תמיד הרגשתי מנוצלת, מושפלת, קטנה, חשופה וחלשה. כם השנים פיתחתי אגרופוביה קשה שמנעה ממני יציאה מהבית לתקופות ארוכות.בתחום המיני שום דבר לא עורר אותי יותר עד שמצאתי חומר מיני אלים (BDSM, פנטזיות אונס וכו'). בשנתיים האחרונות כל איזכור של אונס בחדשות גורם לי לתגובות של דכאון, וחרדה. האם יכול להיות שהייתה בעיה והחמרתי אותה? או האם יכול להיות שיצרתי את הבעיה?

שלום ילדת אור, נראה לי שיותר סביר לחשוב שהטראומה היא הניצול המיני. הקריאה יכולה להיות טריגר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית