הנה זה שןב קורה עד מתי,????

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/10/2023 | 13:33 | מאת: חטוליתוש

היי אודי אני מאמנה שאתה מאוד עסוק ומקווה שאתה בסדר הנה זה שוב קורה כבר נכנסתי וכתבתי הכל נמחק הכל נעלם שוב נכנסתי עם המון תלעות למה למה ???? מאסתי במערכת הזו שרק מתעללת בי ועוד בימים כאלה קשים ועמוסים ממש מסויט מסויט אם משהו לא ישתנה בקרוב אני באמת עוזבת הפעם אני אוהבת את כולם/ן כאן בפורום כולן חשובות לי גם אתה אודי אך הגיעו מים עד גועל נפש ממש כך אם זה יסתדר תוכל להשאיר לי הודעה בכותרת בנתיים היו שלום כולם אוהבת חטולית

הי חטולית, אנחנו בצפון נערכנו למלחמה. יש שקט יחסי (בהשוואה לדרום) אך מתוח מאוד. הצבא בכוננות שיא, הרפואה בכוננות שיא. הפעם לא נופתע. מחזק את ידי כולם וכולן. ואל תתייאשי. הסרבול מטרתו כנראה להגן על המקום. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית