RE: מציאות? חלום רע? סיוט? העולם נחרב?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/10/2023 | 18:05 | מאת: חטוליתוש

היי מתןקה כן זה באמת נשמע קשה מאוד מסכימה איתך שהכל כאוס למרות שאני גרה באזור המרכז אצלנו נפל בקטנה אך אלה שסביבינו שעליהם נופלים הרבה יותר כל הדי הנפילות והפיצוצים מרעידים גם את הבנין שלנו ויש תינוקות אין ממד רק מקלט ישן וזהו כבר לא מוצאת פינה להניח ראש בשקט כי אין שקט כל הזמן אזעקות ופיצוצים רק מסתכלת כל הזמן בודקת את רשימת הטילים ... מתח ולחץ אטומי בטוח אצל כולם אמי לא באה אלי רוצה להיות לבד בבית שלה מה שגם מכביד אך לא מצליחה לשכנע אותה לבוכ אלי הנה שוב יירוטים כעת שנעבור את הכל לשלום. אם אוכל אכנס שוב ביי בנתיים חטולית

היי חטולית, מתח ולחץ עצומים. אני מצטרף לתקווה שנעבור את הכל בשלום. עוד יש דרך לפנינו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית