RE: הי חטולית, היי יפתי.........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/10/2023 | 17:54 | מאת: חטוליתוש

היי סוריקטה יפה שלי הנה זה שוב לא נותן לי להכנס לתוך העץ שממנו אני אמורה להתחבר שוב יצא ככותרת נפרדת סיוט שבסיוטים להכנס לכאן תודה אהובה חטולית

12/10/2023 | 10:02 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, לי, למשל, אין בכלל גישה לפורום דרך הטלפון אבל כן דרך המחשב הישן שלי שיש עליו מערכת הפעלה מלפני 13 שנה אולי. אולי יותר. דיברת על בדיקות רפואיות שאת אמורה להצליח להגיע אליהן אחרי החגים. האם עכשיו בתוך כל הבלגן הן יתאפשרו לך? שאיכשהו יהיה לנו אוויר, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית