קשה מתסכל ומכעיס. אין ממשלה בישראל ןזה כואב.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/10/2023 | 14:24 | מאת: מיכל...

כמובן שאנחנו הגננות עובדות בצורה מוזרה...בפגישות מרחוק וסרטוני ד"ש. מחייכות כאילו הכל סבבה והילדים ממשיכים את החופש.. אבל אני כואבת, כועסת מאוד מאוד מאוד שאין הנהלה!!!!!!!!!!!!!! אין הנהגה!!!!העם מנהיג של עצמו. וזה הכי כואב לי. כל המערכות פה קורסות...לא רוצה לדבר פה פוליטית. אבל הכעס והעצב גדול מנשוא!!!!!!! איבדנו 3 ילדים של חברים, בת של חברה וחבר שלה נעדרים..זה ברמת המיקרו...אבל מה עוד צריך????????? אין ממשלה אין! אני ילדת חורף שנת 73" עבדו עליי בעיניים!!!!!!! אבא שריונר והייתי בת חצי שנה כשאחותי רצה איתי בעגלה לבד, שהיא בת 6 בלבד!! אמרו שלא יהיה כך לעולם...ככה גדלתי. אני מבטיחה לילדים בגן שיש צבא חזק ואנחנו מוגנים!!! איך אפשר להסתכל לילדים בעיניים ולהבטיח???????? בכל יום זיכרון לשואה אני מדגישה, יש לנו מדינה חזקה!!!!!! יש צבא לא יקרה עוד! אנחנו בארץ משלנו. אוףףףףףףףףףףףףףףף סליחה סליחה סליחה שאמרתי להם ככה...סליחה שהוצאתי קיטור עכשיו..ואגב זה כלום לעומת מה שהייתי כותבת :( אגב התקווה שלי הגיעה מהנאום של ביידן במקום מנהיג שלנו. נוראאא!!!!!!!!!!!

11/10/2023 | 19:56 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, המצב נורא. הרבה זועמים לפחות כמוך. את מלחמת יום כיפור ההיא אני זוכרת... :-( מרוב מילים אין מילים ואין אוויר, החזיקי מעמד, סוריקטה

הי מיכל, את מאוד צודקת ואני שותף לתחושותייך. אני מקווה שיש עכשיו קצת התעשתות של ההנהגה, ומי יודע, אולי גם ידעו לקחת אחריות. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית