לרגע אני כאן.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/10/2023 | 19:48 | מאת: אביב 22

נכנסתי לראות שאתם בסדר ולעדכן שאני בסדר עד כמה שאפשר מחזיקה מעמד בתוך הכאוס האמת הניתוק במקרה הזה מאוד עוזר ...ועוד כמה כלים שלמדתי לאורך שנים ... איתכם באשר אתם

הי אביב, טוב לשמוע שאת בסדר. כתבת על ניתוק שעוזר, ובמקביל עוזר מאוד גם הביחד (שזה סוג של חיבור). אודי

10/10/2023 | 07:10 | מאת: סוריקטה

אביב מתוקה, מניחה שאת יודעת שחושבת עליך הרבה. תודה שעדכנת. הניתוק (ופטנטים נוספים) אכן ממלא בדיוק במצבים כאלה את תפקידו המתאים דאז. אנחנו אלופות בתפקוד במצבי קיצון, במצבים קטסטרופליים של ממש מבחוץ, שאיכשהו גם מתלכדים לנו עם העולם שבפנים. אך כשהעולם חוזר להיות בשקט יחסי - חלקי הנפש יכולים לאבד קשר עם עצמם באופן פחות מותאם. זה העניין המוכר. אוהבתותך, חסרת לי, שולחת חיבוק וירטואלי, שבהיותו כזה, בדימיון, יוכל להתאים כרצונך, סוריקטה

11/10/2023 | 17:10 | מאת: אביב 22

בגלל זה נכנסתי לא מסוגלת כרגע ליחד או לחיבור בזכות הניתוק הזה אני היחידה מכל הצוות שהמשכתי להגיע לעבודה רגיל ... אז הניתוק הזה טוב למצבי קיצון ומצד שני לא מרגישה כלום ....פוחדת שבסוף זה יתפוצץ עלי כי כמה אפשר להכיל תשמרי עלייך יקרה חושבת עלייך, חיבוק עוטף

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית