אסון גדול......................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/10/2023 | 19:39 | מאת: שירה2017

אודי יקר העיניים רואות האזניים שומעות וזה הזוי ובלתי נתפס כל הטריגרים והשחזורים הופעלו אצלי. המחשבה שיום שישי היה יום רגיל ובשבת השתנתה המציאות לבלי הכר. ביום ראשון קיוויתי שהכל היה חלום רע אבל החלום הרע ממשיך והסיפורים מתחילים להיאסף לתמונה בלתי נסבלת. אפילו חיות לא מתנהגות כך. הרוע האנושי המעוות האכזריות שאין לה סוף השנאה. איך נכיל את כל זה מה יהיה על כל אותם ילדים ילדות נשים קשישים שעוברים גיהנום מה יהיה עליהם הבטן מתהפכת הלב זועק הבכי ממאן להירגע שמור על עצמך שמרו על עצמכם כולם עכשיו גם חיינו כאן בצפון מתערערים שירה

הי שירה, אכן אסון. קטסטרופה מוחלטת. לגבי הצפון - יש הבדל, והוא שלא יהיה מדובר בהפתעה כמו בדרום. מתכוננים. משער שיהיה קשה (ומיותר) ומערער אבל רוצה להאמין שנתעשת ונצליח. אודי

10/10/2023 | 07:19 | מאת: סוריקטה

הי שירה אהובה מאד, טוב שכתבת. תודה. הזוועות שרצות שנים בראש לובשות כעת צורה מציאותית בעלי מאפיינים דומים. האגרסיה האנושית בצורה המפלצתית והקיצונית והפרוורטית ביותר שלה. שוב, זוועה זו מילה פשוטה מכדי לתאר. קשה לי להתחבר למושג שמשתמש במילה חיות. אלו אנשים. החלקים החולים מעוותים ביותר במין הזה. שלושה אחיינים שלי מגויסים עכשיו וזה מדאיג. אצלנו, כדרכנו במשפחתנו המפורקת - איש לעצמו בשתיקה. מידי פעם נותנים אותות שאנחנו או קיי, בהתחשב. מנסה להוציא את האף ולראות קצת שמש אמתית. מנסה לנשום, כי אין אוויר. החזיקי מעמד, סוריקטה

11/10/2023 | 16:38 | מאת: שירה2017

תודה סוריקטה יקרה דייקת כהרגלך חיות לא מתנהגות כך אין אוויר תחושת האבל קשה והרבה עןד לפנינו שמרי על עצמך ומצאי כיסי אויר של הסחות דעת מפעפ לפעם שלך שירה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית