מה עלי לעשות??

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/06/2001 | 20:42 | מאת: מיכל..

שלום ... הכרתי מישהו נחמד מאתר היכריות.. ו.. והתחלנו לצאת והיגיע כבר לפגישה החמישית ובאמת הכל סבבה רק שהוא גר רחוק ויש לו בעיה בתחבורה. אבל יכלנו ליפתור את הבעיה וכן היסתדרנו ..... ואז צצה בעיה אחרת החברה לשעבר, לא מזמן אולי חודשים הוא פרוד והוא מבולבל וכן נכנסתי לסרט שסוף סוף הכרתי מישהו סבבה וזה הולך להיגמר אבל לא הוא לא רוצה ליגמור את היחסיים אלה ללכת יותר לאט אבל נדלקתי חזק. ובינתיים אנחנו מתראים פעם בשבועים וזה קשה לי אבל למרות זאת אני ממשיכה ולא מוותרת וחושבת שזב עוד ישתנה ... וכשאנחנו מדברים בטלפון הוא מזכיר עד כמה אני בחורה אחלה ובאמת מדברים שעות וטוב לנו יחד שאנחנו מתראים, וגם מציין עד כמה הוא מתגעגע אלי.וזה משבש לי את המוח.. אני לא יודעת מה לעשות??לחכות..

23/06/2001 | 17:45 | מאת: ד"ר הלל מה-נעים

אהבה היא דבר נהדר, ןכמה חבל שאת מפרשת אותה כסוג של תלות. יש לך הגיון בריא בוודאי, אז תועילי לשלוף אותו, ולהשתמש בו. הבחור מחזיק אותך על אש קטנה כי זה נוח לו ולא משום סיבה אחרת. אם זה נוח לך, יופי. אם לא, אז תבקשי הבהרות, ( אמיתיות, לא סיפורי סבתא ), ותבהירי באילו תנאים מתאים לך להמשיך את הקשר. מניסיוני אוכל רק לומר שבחור מאוהב, בד"כ מעדיף פגישות תכופות יותר מאשר אחת לשבועיים.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית