RE: RE: שנה טובה לכולם.... ו...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/09/2023 | 16:51 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי כמה שמחה לראות אותך כאן כבר מזמן שלא נכנסת כמו עוד לפעמים גם כמוני לי די קשה להכנס ולכתוב משובשת למרות הכל גם אם נראית חזקה אבל לא באמת אין טיפול כבר כמעט שנה ומצבי לא הכי הכי מאחלת לך ולכולנו שנה טובה יותר קלה יותר ומכילה עד כמה שאולי עוד נותר מקום חג שמח ושנה טובה לכולם תודה אודי שאתה עדיין כאן חטולית

01/10/2023 | 12:34 | מאת: מיכל...

מועדים לשמחה, תודה על הקבלה חטולית וכולם. כשכתבתי על חוזקה התכוונתי לחוזק הפנימי שמאמינה שישנו אצלך ואצל כולנו גם אם לא מרגישות אותו תמיד... גם אני ללא טיפול ותוהה אם לחזור/לחזור חלקית כמו פעם בשבועיים או לחזור רק לפעם ב....הכל נראה לי שהיא די תקבל. כי היא מאוד גמישה. אבל המחיר גבוה. ואם המחיר הנפשי לא גבוה כל כך אז מעמידה זה מול זה ואז אחליט. הקושי שלך חטולית מובן. אספר לך כי אצלינו בביניין כלם מזדקנים. ואם רואים ילדים אלו הנכדים ;) עכשיו בסוכות זה פתאום מורגש...יש,סוכות למטה וכולם באים והנכדים. נחמד. ופה לא יודעת אם מנחם אבל יש צרת רבים- 2 שכנות דווקא הצעירות שבהן עברו שבץ מוחי. אחת עברה צינתור במח השבוע השניה בשבוע הבא. יש שכנה שעברה שבץ ואין לנו מושג מה היא חווה כי היא זומבי על כיסא גלגלים...אחת נוספת על כיסא גלגלים שוכחת הרבה ומבולבלת. יש גם מתבגרת ששנים על כיסא כי היא נולדה ככה..פיגור שגם פה לא יודעת עד כמה מבינה והוריה כבר די מבוגרים ומטפלים בה במסירות. כל זה מקבל אצלי פרופורציות...כולם ישבו למטה בסוכות עם הסייעת הצמודה שלהן ופתאום נראה לי וואו..מלא כיסאות גלגלים וכולם מקבלים את כולם וכולם עוזרים לכולם ומתעניינים. כמה טוב לגור בביניין הישן והטוב שלנו ;) והשנה עבר שיפוץ ובזכותו הכרנו אחד את השני טוב יותר!!! כן. זה קרב בנינו...לא יודעת מה המסקנה- צרת רבים חצי נחמה?? תמיד להגיד תודה- מנסה לומר זאת לעצמי. עליי לא רואים כלום..אבל בפנים אוי..לא משו

הי חטולית, שנה טובה מאוד גם לך ולכולנו! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית