אורה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/06/2001 | 20:15 | מאת: אליאן

היי, מה שלומך? היום בבוקר התכוונתי לענות להודעה שלך וכתבתי וכתבתי.... ופתאום ! נתקע המחשב! אז ברחתי.... מהבית.... אגב, מאז שאמרת לי,לפני כשבוע... לעשות משהו בשבת... אז בשבת שעברה נסעתי לעיר שבה גדלתי וששם גרה גם משפחתי וכל חברותיי... והיה ממש כייף. השארתי את הבן הגדול אצל אחותי והלכתי לבחברה. וכך עשיתי גם היום ! אז כנראה שדברייך שמורים אי שם בזכרון אצלי. ותודה שהצעת את השאלות לגבי הבן... מה קורה אצלך ? נכון שאביב חסרה? אז ביי בינתיים

23/06/2001 | 05:29 | מאת: אורה

אכן, אביב חסרה גם לי אני נורא שמחה שדברי השפיעו עלייך באופן חיובי, ושניהנית אנחנו כאן כדי לגרום לטוב אחד לשני (בתמורה את יכולה לשאול אותי מידי יום האם הייתי בחדר כושר....) אני בסדר, השבת עמוסה. חזרתי עכשיו מהמסעדה ויש לי כשלוש שעות שינה לפני החזרה לשם חושבת עלייך הרבה

23/06/2001 | 12:19 | מאת: אליאן

אני מניחה שהיום אין חדר כושר אבל זו תזכורת...:-) לוקח זמן לאסימון ליפול אצלי...אבל עדיף מאוחר. נכון ? מקווה שהספקת לנוח... ואם תהיי כאן בערב ,תני קריאה... אז תמשיכי לחשוב עליי... וגם אני חושבת. עליך...:-) אליאן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית