שנה טובה לכולם.... ו...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/09/2023 | 15:08 | מאת: מיכל...

מרגיש שקצת נטשתי את המקום הזה.לא הייתה כוונה כזו. אבל ככה מרגיש לי. פתאום גם האתר שכח את הסיסמא. ביקש מחדש ;( בכל אופן לא מאוחר לאחל לכולם שנה טובה אז מאחלת. אתן שורדות, חזקות..קוראת את בדידותך סוריקטה את יכולה ומנסה תמיד! את לא מהמתייאשות כלל, קוראת את הקושי חטולית את חזקה אוהו חזקה! , את במבי האלופה שבוודאי שתצרי כי את יצירתית מטבעך. ינשוף שלא מוותרת מזכירה לי חתול לא ינשוף :)...לא יודעת. אתן דווקא נחוות אצלי חזקות כאלה שיכולות. ואני??? לא יודעת. ללא טיפול וללא צורך במיידי...ובכל זאת באתי...באתי..כן כי עצוב כזה..כל מיני סיבות..וכרגע משאירה את זה ככה. תהיו? עדיין? צריכה רשת ביטחון קלה.. אודי. תהיי פשוט כזה..לא מסובך. שיר שמקל יש?? בלי לדעת על המועקה אפשרי? תודה שאתה עוד כאן למרות שקצת מתרחקת ומנסה להתקרב שוב. :( חג שמח..אולי עוד אכתוב ואספר. אולי...

28/09/2023 | 08:09 | מאת: סוריקטה

"מים חיים" של אודי יכול להוות שיר אווירה עוטף שמחבר בינינו :-) שנה טובה, סוריקטה

28/09/2023 | 09:12 | מאת: מיכל...

שירה.סליחה...לא פניתי אלייך, מה איתך? גם את יכולה ברור לי שכן. את שכלתנית כזו ואינטלגנטית כ"כ. ובטח עוד בנות שפספסתי. מצטערת זה וירטואלי קשה יותר לזכור עבורי...וגאולה את חיה בעולם חרדי זה כל כך שונה מאורח חיים חילוני ואפילו דתי לאומי/מסורתי..לפעמים קשה לענות לגבי שידוכים ככה..אבל בטוחה שתדעי כי כשזה זה יודעים.

28/09/2023 | 11:29 | מאת: ינשוף

היי מיכל שמחה שבאת וכתבת.. אני נכנסת לפה ויוצאת וגם לא כל כך משתפת... אולי אם נתחיל לשתף אחרות יבואו גם? אולי? מאחלת שנה טובה ינשופים

הי מיכל, איזה יופי שבאת! שיהיה חג שמח ושנה טובה. ואני ממליץ על ההמלצה של סוריקטה ;-) אודי

01/10/2023 | 10:57 | מאת: שירה2017

תודה רבה מיכלי על המילים החמות, מאחלת לך שנה טובה ובריאות טובה של הגוף והנפש. טוב שבאת! החגים תקופה לא פשוטה שמציפה המון רגשות, מקווה שתהני בחופשת הסוכות ותספרי לנו בהמשך, אם תרצי, איך נפתחה שנת הלימודים בגן עבורך. שלך, שירה

03/10/2023 | 09:01 | מאת: מיכל...

תודה שירה, מקווה שעוברים עלייך ימים טובים. גם לך שנה טובה ובריאה! אושר והצלחה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית