ערב ליל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/09/2023 | 19:34 | מאת: סוריקטה

הי, מסתיים היום בחרדות שלא אקום מחר בבוקר. קורה לי לא מעט. מה שבדידות וקצת בחילות וכאבי ראש עושים. אם אתעורר מתה לא יהיה אפילו מי שידע. ואם אמשיך בקו ההומוריסטי אז חתימה טובה סוריקטה

21/09/2023 | 21:52 | מאת: .במבי פצוע..

סוריקטה מתוקה... עצוב לי בלב על החוויות הלא פשוטות שאת חווה כרגע... החרדות הללו.. מבקשת לחבק ,לעטוף אותך ולערסל אותך כך שתרגישי עטופה ומוגנת.. אוהבת, במבי. ומאחלת לך שנה טובה ומבורכת וגמר חתימה טובה

הי סוריקטה, בדידות היא דבר קשה (ככתוב: 'מבדידות האנשים הופכים קשים, מעטים יוצאים ממנה נשכרים'...) אבל היכולת שלך לגייס הומור - עדות לכוחותייך. חגים שמחים! אודי

22/09/2023 | 07:42 | מאת: סוריקטה

הי אנשים טובים, היה נורא אתמול, ברמות קיצוניות שאפילו לא יכולתי להכיל תרופה נגד חרדה, והיה קושי גדול להסתייע באופן אחר. אבל ממש השתדלתי ופשוט כתבתי לכל מני מקומות כדי לעשות משהו ולא להפסיק, ובסוף גם הצלחתי לשתות. תודה שהייתם איתי. (אניח שההודעה תופיע רק ברביעי). בוקר טוב, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית