עוד על האישפוז

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/06/2001 | 18:19 | מאת: יהודה

לציין שכל שמות הרופאים כאן הם שמות אמיתיים ולכל מי שיש בעיה או מתכוון לתבוע אותי אני מאוד אשמח אני נותן כאן אישור לדרור גרין להעביר את מ'ס הטלפון שלי או כל מידע מזהה עלי זה היה לפני כ שנתיים באישפוז האחרון בבית החולים ליד חדרה יש עליו שיר של שלמה ארצי אז ככה נערך ניסוי שלא יודע בדיוק מה רצו ממני או מכל אחד אחר שלב השאלון נגמר ואני בינתיים שוחררתי בתנאי שאגיע לסיום המחקר הטפשי שלהם אז צריך הייתי לעבור בדיקת דם היתה רופא בשם אולגה שניסתה בכל מאודה לבצע את הבדיקה ולא הצליחה לאחר כמה נסיונות כואבים אז בקול מנצח אמרה אני אקרא לרופא בשם פרקש שהוא לדעתה ממוחה ללקיחת בדיקות דם אז הנ'ל הגיע וגם איזה 7 פעמים לא הצליח נו מה לעשות ואז בסי חוצפתו הוא שאל אותי תגיד זה כואב נו מה להגיד לבן זונה הזה כן בעצבים תוך שאני אוחז בחולצתו וכמעט לא יודע מזל שאישתי היתה ליידי אז הכול עבר בשלום אחרת ישר למחלקה א1 נו מה אתם אומרים על זה ויש עוד הרבה בהזדמנות אחרת

22/06/2001 | 18:40 | מאת: רוז

בבית חולים אחד, באחד מהריונותי, היה לי מקרה דומה, היתה אחות אחת, מכשפה, שמה זה אהבה אותי, כי כשהרופא בא לקחת לי דם, הוא כמעט הרג אותי, בסוף אמרתי לו שיתן לאחות לקחת ממני דם, כי היא עושה את זה בצ'יק, ולא מכאיבה לי בכלל. וכך כל פעם שבאתי הוא היה חותם על הנירות, היא היתה לוקחת את הדם, (אבל באמת בצורה טובה) והוא היה מביט בה בעינים רושפות, והיא היתה מחייכת ככה בזוית הפה (כמעט אמרתי מתחת לשפם), אבל אהבה אותי משהו, כל פעם שהגעתי, היא היתה הופכת לנופת צופים.

22/06/2001 | 18:42 | מאת: יהודה

רוז מורתנו מה שבאמת הרגיז אותי זו השאלה המטומטמת מה זה כואב לך אז כן אמרתי בכעס גם לכלב זה יכאב

23/06/2001 | 05:29 | מאת: דר' עמי אבני

יהודה שלום ברור לך שזה לא חוקי להתנות שחרור בהשתתפות בנוסי או בעצם לחייב אותך בכל צורה אחרת להשתתף או לסיים את הנסוי שלך עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית