אחיינית שנבהלת מבן משפחה ומגיבה בקיצוניות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/09/2023 | 18:21 | מאת: NOT_FOUND

לבן זוגי יש אחיינית מתוקה בת שנתיים. היא חייכנית ומשתפת פעולה עם כל בני המשפחה חוץ ממני ובן זוגי. חשבתי שאולי אלה סימנים של דחייה מקשר להטבי. אני יודע שזה מוזר אבל ההורים שלה ממש פתוחים ואוהבים אותנו ואנחנו לא מראים סימנים פיזיים של מגע או נשיקות מולה. היא ממש היסטרית כשהיא רואה אחד מאיתנו או את שנינו. בחדר אוכל בקיבוץ היא בכתה נורא וסרבה לאכול. בבית הוריו היא תמיד מפנה את הראש ולא מסתכלת. לפעמים היא צועקת לא כשאומרים לה הנה דוד א. הגיע. אני מנסה להבין מה פשר הדבר. קנינו לה מתנה ליום הולדת שהיא מאד אוהבת, ועדיין..

שלום לך, איני מכיר תופעה כזו של דחיה מקשר להט"בי של תינוקות... לעתים הפחד הוא ממאפיין פיזי חריג בעיני הילד (שיער, זקן "מפחיד" וכד'). בדרך כלל, אם הכל בסדר, מתגברים על זה כשגדלים מעט. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית