בקשר לתרופה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/06/2001 | 17:09 | מאת: YOSI

דר' נכבד שלום אני מטופל בפסיאטר משום שהומלצתי עי' הפסיכולג האישי שלי אני סובל מדכאון , והפסיכיאטר המליץ לי על תרופה שנקראת אפקסור"efexor" עם 37.05 מ''ג ועברתי ל 3 כדורים ליום אני סובל מתישתוש בעיניים יש לציןן שאני חולה לופוס כן , אני מרגיש אדיש לכל דבר אני מאוד רגוע " כאילו לא אכפת לי מכלום " שאלתי היא דר' נכבד האם זוהי התופעה שלו . והאם לדעתך יש תרופות מסוג אחר לגבי מצבים מסוג זה אבקש כי תשיב לי בהקדם ואודה לך כבר עכשיו על הטיפול ועל השיתוף הפעולה תודה יוסי YOSI

22/06/2001 | 17:42 | מאת: דר' עמי אבני

יוסי שלום הטפול שאתה מתאר הוא בהחלט טפול סביר (כאשר אם אין תגובה ניתן לשנות מנון או להחליף לתרופה אחרת) מעין אדישות יכולה להתפתח עם שמוש בתרופות נוגדות דכאון ואז השאלה עד כמה זה טבו או רע לך (אנישם שונים מרגשים אחרת בקשר לכך) ראיה - לא ברור לי האם זה חדש ישן והאם קשרו לתרופה בכל מקרה הוועץ בפסיכאטר שלך או אם תרצה פנה לחוות דעת נוספת בברכה עמי

22/06/2001 | 22:50 | מאת: יוסף

איזה תרופה נגד דכאון וחרדה היא עם הכי פחות תופעות לוואי ומה דעתך על היפריקום מוצר טבעי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית