..............חוסר חברה....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/08/2023 | 00:03 | מאת: גאולה770

היי אודי ותודה לכל המעודדים רציתי לשתף..אני לא אוהבת להיות בחברה של אנשים מלבד שידוך או משפחה וגם איתן אני לא ממש מדברת הרגע האהוב עליי זה להיות עם הפלאפון לפני השינה בחדר שאני מסודרת לקראת השינה ו אני חושבת שזה לא בריא שאני לא אוהבת חברה..אני מרגישה שגם הבחור שאני יכיר לא תהיה לי הצלחה איתו ברגע שאני לא אוהבת לדבר עם בנות אז איך עם בנים......לא יודעת אני לא מבינה סיטואציות נגיד אם כולם צוחקות הדיירות על משהו בדירה אז מרגישה לא שייכת כי אני לא רואה כל כך שייכות לצחוק שלהן...מה לעשות

שלום גאולה, אם זה חשוב לך - אז לנסות כל פעם קצת יותר לקחת חלק ולהשתלב, למרות הקושי. עדיין תוכלי להינות מהטלפון ומהלבד, אבל גם להרגיש יותר חלק מהחברה. בהדרגה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית