RE: בוקר אור שבוע טוב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/08/2023 | 21:03 | מאת: חתוליטוש

סוריקטה יפה שלי באמת שמבינה אותך כל כך גמני לא במודע בלחץ תמידי ממה שכל רגע עומד להתרחש לפחות את יוצאת לעבוד אייך שלא יהיה את מעורה במה שקורה בחוץ לא כמוני כבולה ל4 קירות של הבית אייך מצבך הבריאותי כעת ? מקווה שהרבה יותר טוב ממני את באמת אמיצה כל האבוד לך באמת שבוע טוב ומבורך חטולית

28/08/2023 | 18:01 | מאת: סוריקטה

ההודעה ניתקה מההקשר - אשיב כאן. מסכימה שיש הבדל עצום בין להיות בתוך החווייה לבין לשמוע על אירועים, או להתבונן בתמונות. אני אכן המון בחוץ. למרות החרדות. ומאד מעניין שאז מתגלים צדדים אחרים. משערת שהחזקים דווקא. מצבי מבחינת הכאבים נורא למדי. אבל מניחה שפשוט בהרבה מזה שאת נמצאת בו. על האומץ דיברתי בצניעות ומבוכה גם באמצעי התקשורת. אז. ממש בקטנה. תודה על המילים. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית