*****************,,,,,,*****

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/08/2023 | 19:31 | מאת: חטוליטוש

נגמרו לי המילים נגמרו לי הכוחות נגמרה לי הסבלנות והכוח לסבול אני חולה כל הזמן דלקות שלא עוברות חוסר שינה משווע ... מצב בריאותי לא משו... הציעו לי ללכת לנוח כמה ימים אצל אמא שלי בדיוק ה"מקום" עבורי למנוחה מניחה זאת כאן חטולית

27/08/2023 | 13:25 | מאת: שירה2017

חטולית יקרה יש משהו מתיש בקיץ ועוד מעט סוף אוגוסט ותתחיל תחושה של סתיו ושנה חדשה... אם בית הרוחות מעורר טריגרים זו באמת בעיה אבל אולי אצלך בבית, בחדר שלך, את יכולה להחליט קצת לשחרר ולנוח. שולחת לך איחולי החלמה ובריאות, שירה

27/08/2023 | 21:04 | מאת: ינשוף

רצתי להגיד לך שממש מצטערת על המצב בריאותי ונפשי ירודים כל כך. הלוואי שאלוקים ירחם וישלח רפואה שלמה וכוחות להתמודד... איתך חטולית יקרה, מושיטה לך יד. ינשופים

28/08/2023 | 06:28 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, באמת נשמע שאת מרגישה כלואה וחנוקה ושהכל סוגר עליך ללא מפלט או דרך להיחלץ. בעיה גדולה מאד. למרות שאאמין שכן ישנה אפשרות לנוח חלקית ויש בנו צד שאולי פחות מאפשר. סוריקטה

הי חטולית, נראה לי שבמצב כזה אחד הדברים הבסיסיים ביותר זה לדאוג לשינה טובה. זה נותן כוחות ומאפשר מנוחה והתארגנות של הגוף והנפש. אודי

29/08/2023 | 16:44 | מאת: חטוליטוש

שירה אהובה החום המתיש לא נורא עבורי חולת פיברומיאלגיה להפך החום הזה עוזר להרפות את השרירים הדואבין מחפשת סיבות לשמוח אפילו משהו קטן אך לא בנמצא הדיירים שלי היו אמורים לעזוב לבית אחר אפילו לא רחוק מכאן עשיתי הכל על מנת לעזור למרות מצבי הבריאותי הקשה אך בסוף הכל התבטל מפני שהמשכירים התגלו כאנשים ממשפחת פשע וטוב שניצלנו מהצרה הזו אך הכל נשאר כשהיה ושום דבר אינו עומד להשתנות מפני שהדיירים הם הם... ואין טיפול העומס הנפשי גומר אותי שוקלת כעת ללכת לטיפול פסיכיאטירי בתקווה שיעזור לי לפחות מבחינה נפשית לעבור כמה משוחות קשות שעומדות בדרכי שאיני מצליחה לפתור סתיו זה יפה מקסים מעט יותר קריר בלילות ולי קור עושה כאבי תופת תודה על כל מילותיך הטובות את נהדרת חטולית

29/08/2023 | 16:46 | מאת: חטוליטוש

ינשופית מתוקה תודה לך על הושטת יד אני מאוד מעריכה אותך תודה על הברכות שלך יודעת כמה הן חשובות חטולית

29/08/2023 | 16:50 | מאת: חטוליטוש

באמת שאין אפילו פינה אחת לרפואה בה אוכל לאסוף את עצמי ולנוח בטח לא בבית הרוחות אז להסתגר בחדר השינה שלי יהיה הפתרון? זה כלא בתוך כלא רוצה לברוח רחוק מכאן למקום ששם השקט יגרום לי לנשום להאנח להרגיש להיות... תודה לך יפה שלי חטולית

29/08/2023 | 16:52 | מאת: חטוליטוש

אם היה מתאפשר תאמין לי שכבר הייתי יושנת כל לילה במנוחה ורגיעה אך לא תודה אודי חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית