לד"ר אבני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/06/2001 | 09:38 | מאת: חן

שלום ותודה על תשובתך,(לגבי הלוסטרל) אהתחלתי ליטול את התרופה לפני כשבועיים במינון של כרבע-חצי כדור ומצבי רק החמיר - אי שקט ודכאון שלא היה קיים קודם בצורה כזו מלווה בחולשה ועייפות קיצונית מרגע שאני קמה בבוקר - העינייים נראות כאילו לא ישנתי חודש ואני כל הזמן נרדמת ולא יכולה לתפקד. הרופא שלי בחופש כרגע ואני מתלבטת אם להפסיק את הכדורים אודה לחוות דעתך. חן

22/06/2001 | 17:51 | מאת: דר' עמי אבני

חן שלום איני רוצה לשמש במקום פסיכיאטר בחופשה שכן איני חושב שיהיה נכון לתת יעוץ באופן כזה. לכן כל אמירה פה היא כללית כללית התופעות שאתה מתאר ייתכנו בתחילת טפול - הן מסמנות שכלל הנראה לתרופה יש השפעה עליך ולכן יש סכוי להשפעה מיטיבה בהמשך ניתן לעלות במנון הכדור יותר בהדרגה בנסיון להקל בכל מקרה אם המצב בלתי נסבל - אנא פנה להערכה פסיכאטרית חוזרת אין מנוס מזה שלך עמי

22/06/2001 | 17:57 | מאת: ד"ר אבני עמי

אם המצב לא נורא - ניתן להפסיק את התרופה ולחכות עד שהפסיכאטר שלך ישוב עמי

22/06/2001 | 18:49 | מאת: יהודה

ומה דעתך לייעץ לה לפנות למיון איך אפשר להפסיק טיפול סתם כך או שלזן זה של רופאים אין משמעות וכביעתם אינה מחייבת לי תמיד אמרו שאסור להסיק טיפול לבד ובעיקר לא בבת אחת וראו זה פלא אני כבר כמעט שנתיים נקי מרגיש הרבה יותר טוב מאשר עם ומאז לא פגשתי רופא מזן זה ואפילו לא מרגיש צורך מכדורים אפילו לא אקמול אז יש נס ולא של עלית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית