לא להסתכל על בנים בעבודה ולא על בנות בעיקר על בנים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/08/2023 | 17:19 | מאת: גאולה770

אני עובדת כקופאית ואני פוגשת בעבודה הרבה בחורים בסופר אז מבושה אני לא מסתכלת עליהם השאלה אם זה לא מפריע להם או מעליב אותם שאני לא מסתכלת אבל יותר חשוב אני שאני לא ערנית כי אני לא מסתכלת על אנשים ועל בנות אני גם לא מסתכלת שלא יחשבו שאני מקנאה בהם או לא יודעת כי פשוט יש לי מבט מוזר כי אני מסתכלת על המראה החיצוני לא כמו שאדם אחר מסתכל השאלה אם זה נורמלי כי אם אני מסתכלת אז ישר הם מסתכלים עליי.. על בנים אני לא רוצה להסתכל שלא יחשבו שאני רוצה אותם אבל זה לא נכון אבל ככה אני חושבת

20/08/2023 | 20:09 | מאת: חטוליטוש

את יכולה לבחור לא להסתכל על בנים מבחינת צניעות .. על בנות את לא צריכה לעשות חשבונות מה הן יחשבו בכלל !! תהי עסוקה בעבודה שלך שזה הכי חשוב לדעתי חטולית

שלום גאולה, אולי כדאי לך לבקש בהוסטל שמישהו ילווה אותך וייתן לך משוב. נראה לי בסדר ליצור קשר עין בלי שזה יחווה מוזר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית