געגוע למשפחה ולהורים בעיקר לאחים ושלווה בנפש

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/08/2023 | 17:16 | מאת: גאולה770

היי אודי רציתי לשאול אני גרה בדיור מוגן ואני נשארת שבתות לפעמים בדירה ולא עם ההורים ונוצר מצב שאני כבר מחכה ששבת תסתיים כי לא נעים לי להיות בלי המשפחה ועם בנות זרות שאומנם אני כבר מכירה אבל מרגישה בודדה מרגישה געגוע עז לאחים שלי השאלה היא אם אני לא יהיה השבת בבית של ההורים אחים שלי פחות יתרגלו אליי או פחות יאהבו אותי? מזה אני מפחדת...

20/08/2023 | 20:06 | מאת: חטוליטוש

יקירה משפחה נשארת משפחה גם אם היית נוסעת לחול לא היו מפסיקים לאהוב אותך זו לא אהבה על תנאי תהני כל זמן שאת יכולה מהמסגרת שבה את חיה נסי להנעים לעצמך את השבתות מנסיון אומר לך שזה לא קשור לאן שאת נמצאת ומחכה לצאת השבת ....כן היא יוצאת עכשיו מאוחרת גם תלוי מתי את מוציאה שבת רגיל או לפי רבינו תם חטולית

שלום גאולה, להיפך. געגוע דווקא עוזר לאהוב. מאוד שמחים לראות אותך שוב אחרי שמתגעגעים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית