היי שירה.................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/08/2023 | 15:56 | מאת: ינשוף

היי לי עצוב שלא התחייסת למילים שרצו לגעת בך... שבוע טוב ינשופים

20/08/2023 | 20:02 | מאת: חטוליטוש

תקופה עמוסה שכזו לא רק יולי אוגוסט אלה כל המצב הכולל במדינה מאוס עלי וקשה גם להכנס בגלל בעיות בריאותיות שלי ===== ינשופית מתוקה שלי כולנו במצב לא מצב הכל כזה כאוס מקווה שאצלך יותר טוב לפחות התגעגתי אליכן למרות שקשה לי מאוד להכנס שבוע טוב וחודש טוב לכולן חטולית

20/08/2023 | 20:39 | מאת: שירה2017

מתנצלת ממש ועוד איך שנגעו המילים שלך! תודה לך וסליחה הבדידות הזו קשה ונראה לי לפעמים שזו תהום שלא ניתן למלא, בור שלא ניתן להשביע... מאחלת לך שבוע חדש וקל יותר שירה

20/08/2023 | 23:19 | מאת: שירה2017

תודה על ההבנה באמת תקופה עוד דברים מתווספים לקשיים, המצב, החום, הקושי הפיזי.... מאחלת לך שבוע קל יותר וחודש טוב שלך שירה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית