מחשבות מטרידות אותי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/08/2023 | 20:06 | מאת: NOT_FOUND

שלום, אני מתבאס מכל דבר קטן שקורה לי ומגזים על כמה אני חושב עליו, למשל אם הייתי באירוע, והיה סתם משהו קטן למשל סיפרתי למישהו מה אני עובד אבל לא סיפרתי בדיוק הכל כלומר היה חסר כמה דברים, למה אני מתבאס ? אם אני עושה משהו/מהלך ולא היה מושלם, טעויות קטנות שטותיות שאף אחד אחר בכלל לא אכפת ולא מעניין אותו אבל אני מאוד מתבאס, ובדרך כלל בוויכוחים אני בדרך כלל בן אדם לא מתווכח ואין לו כוח אבל אחרי וויכוחים תמיד מתבאס מסתן דברים, מה אפשר לעשות עם זה? מוכרת לכם התופעה?

שלום לך, זה נראה כמו קושי לקבל את עובדת החלקיות ופנטזיה שהכל צריך להיות טוב. המציאות היא חלקית ומתסכלת, וכנראה שבמחשבתך - אינך משלים עם זה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית