הזעת יתר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/06/2001 | 00:41 | מאת: joe

בזמן האחרון אני סובל מהתקפים של הזעות + הרגשה מוזרה בכפות ידים ויובש בפה . בדרך כלל הדבר חולף אחרי שעתיים אולם התכיפות של ההתקפים הולכת וגוברת. לאחרונה נוסף לכך היתה לי עם ההתקף הרגשה מוזרה בשיניים ובלשון. רופאת המשפחה עשתה לי בדיקות לבלוטת התריס + חומצה פולית . הבדיקה חזרה תקינה. האם ישנם עוד בדיקות שיכולות לנסות ולאתר את מקור הבעיה? בתודה מראש.

22/06/2001 | 16:47 | מאת: לוין אסתר-קינסיולוגית

טיפול קינסיולוגי יכול לעזור. טיפול יחודי, ללא תרופות.

23/06/2001 | 13:38 | מאת: דר' עמי אבני

ג'ו שלום בהחלט יתכן שמדובר בהתקפי אימה (פניקה) ניתן לטפל בגישות שונות כולל בעזרת תרופות בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית