כואב אחרי הכל גם זה.......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/08/2023 | 16:07 | מאת: חטוליתוש

הלחץ הנפשי שלי עולה לרמות שאין שליטה ביקשתי לחזור לטיפול המטפל שטיפל בי פורש בקרוב מהמקום בו הייתי מטופלת צריכה להכין מסמכים חדשים כדי להתקבל אצל המנהלת החדשה לשיחה והתור להגיע ארוך כמו הגלות מי יכול להאשים אותם כשישנן כל כך הרבה נפגעות ואני כבר טופלתי לא יודעת למתי יקבעו אם יחליטו שכן ...למתי יכול לקחת גם קרוב לשנה !! מיואשת גם חולה היום עלה גם חום 38.8 לא הלכתי לרופא שוב צריך לקבוע תור מסוחררת נפלתי הבוקר מהמיטה שוב הכל נגדי ממש הכל חטולית

הי חטולית, אכן, נשמע קשה כל הסיפור הזה של לקבוע, להתקבל ולהמתין - כשכל כך זקוקים. אני מקווה שיסתדר במהרה. השירותים השונים, הציבוריים והפרטיים - בעומס רב, וזה מבאס ביותר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית