לא מבינה מצב חברתי ומרגישה לא קשורה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/08/2023 | 14:30 | מאת: גאולה770

אני גרה בדירה עם עוד כמה בנות בדיור מוגן לתמיד בערב כמה מהם יושבות לדבר ו אני מתביישת לשבת איתן כי אני לא יצחק וידבר אני יהיה רצינית כי אני לא ממש יבין על מה הן צוחקות יש דרך שאני ירצה לשבת איתן יותר וגם מה יקרה אם בכל זאת אני יישב אבל לא יגיד כלום אני יתקדם במשהו כי נראה שזה לא יועיל רק מתי שאהיה בשלה לזה תודה..

שלום גאולה, אני בעד צעדים הדרגתיים. בהחלט אפשר לשבת בלי לדבר, ולאט לאט לנסות ולהשתתף. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית