אני כאן.................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/08/2023 | 21:31 | מאת: שירה2017

הי אודי וכולן קצת קשה לי להגיב או לכתוב לאחרונה. תקופה שיש בה סערות גם בחוץ, בבית, במשפחה, במקום שהחזקתי תמיד שיהיה הכי טוב שאפשר עבור כולם, אני חווה סדקים וכואבת ופגועה. קשה לי לשלוט בתחושות שלי ולהמשיך לספוג. אני גם תוהה כל הזמן מה הופך אותי למטרה כל כך נוחה לפגיעה. אני לא שואלת ממקום קורבני, אלא תוהה האם יש סוגי אישיות שנוחים לפגיעה. מנסה טיפול מסוג חדש מבוסס פסיכדלים באופן מאוד מבוקר ואולי לא ארחיב כי אסור? ומתפללת שיעזור, כי די, כבר עייפתי מאוד. שלכם שירה

הי שירה, זו שאלה טובה, מה הופך אדם למטרה נוחה לפגיעה. משער שיש מצבים בהם זה גם עובד הפוך. מעניין לזהות מה נותן תחושת עוצמה כזו ואיך ניתן לסגל אותה. מעניינת גם שיטת הטיפול החדשה. אשמח אם תספרי יותר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית