שבת מתקרבת..........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/08/2023 | 18:12 | מאת: חטוליתוש

עוד מעט נכנסת עוד שבת לא מוצאת את עצמי בשום מקום אווירה של מתח ולחץ הורסים אותי אין לי אוויר יותר חנוקה חנוקה חנוקה חנוקה בעלי רוצה שכבר כולם יסתלקו וילכו מהבית ... לא מסוגלת יותר לסבול על סף הכוחות ומה שהיה פעם סבלנות לקחו ממני הכל לא נשאר כלום רוצה רק שקט ולישון לא מוצאת פינה שקטה בשום מקום ...................... חטולית

07/08/2023 | 07:26 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, רק אומר שמבינה את הרגשתך הנחנקת, וזה נורא. טוב שסיפרת. המשך שבוע, סוריקטה

הי חטולית, שקט ולישון זה תנאי בסיסי לתפקוד. לא פלא שזה מה שאת רוצה כשהחוויה היא שאין פינה שקטה בשם מקום. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית