חברותי לשעות אלו... וגם לאביב ולנשמה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/06/2001 | 23:32 | מאת: אורה

האם אתן כאן?? מישהי, ישנת קצת אתמול בלילה? אני הולכת לישון מאוחר בגלל שהתרגלתי מהעבודה במסעדה להשאר ערה עד 4 בבוקר והגוף כבר מייצר את האדרנלין לבד אבל לא נורא, בבוקר אף אחד לא מחכה לי בשום מקום ואני משלימה שעות שינה. אליאן, תנסי לברר אם יש אפשרות לדבר עם ההורים של אחד החוסים (זה בסדר להשתמש במילה הזאת?) מה דעתם על המקום עוד דבר שבטח יובהר לך ע"י הצוות זה איך להכין את הילד למעבר איך את צריכה להתכונן למעבר, כמה (אם) תצטרכי להיות שם , לקחת אולי ימי חופשה מקווה שיהיה קל ושתהיה תגובה חיובית למקום אביב... טיול מעולה שיהיה לך תביאי שוקולד...(לא לי אבל שיהיה לכבד את האורחים) תעשי המון חיים ותנוחי (בטח מישהו כבר כתב את זה לפני אבל נו מילא)

22/06/2001 | 00:01 | מאת: מישהי

היי, אני כאן עכשיו. נמאס לי ללמוד להיום. למה נראה לי שאת לא מופתעת... :-)) איך עבר עלייך היום? את עדיין כאן? רוצה לשתף קצת? אוהבת, מישהי

22/06/2001 | 00:12 | מאת: אורה

אני כאן חמודה, אוהבת אותך בחזרה. סיימתי היום את "מרד הנפילים" סוף סוף אחרי חצי שנה, והתחלתי את התייר הרוחני (ראי ציטוט להודעה שכותרתה כסף למעלה) חוץ מזה הלכתי לסוכנות כח אדם ונרשמתי לעבודות זמניות נראה מה יהיה הלאה, אני אמורה לחוש אומללה במצב זה של אי וודאות איך שהוא רב הזמן אני די נהנית, או שאני בהכחשה? בטח גם זה קצת בכל מקרה אני משקיעה קצת בבית ובחברים ובעצמי, אז מה רע? תשובה: המינוס גדל! מתי המבחן? מה עם ה X? ספרי ספרי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית