יום שלישי - יום מנוחה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

שלום חברות וחברים, יוצאים למנוחת אמצע השבוע. נשוב וניפגש ברביעי. בשבוע הבא אהיה בחופשה ואדווש להנאתי באזור הבלקן. אז תהיה לנו הפסקה של סופ"ש+שבוע. שמרו על עצמכם, אודי

11/07/2023 | 13:59 | מאת: .במבי פצוע..

תדווש בהנאה מרובה ותרגיש את הרוח ,המעוף,החופש הצלילים וכל מה שליבך הענק חושק. כל כך הרבה טוב אתה נותן בעולם. אני אמנם כמעט ולא כותבת אך קוראת את ההודעות ותגובותיך המופלאות. אנחנו צועדים ביחד כמעט 14 שנים. אני כבר לאחר כל הטיפולים,רק צריכים להתאושש. אפילו השיער כבר בצמיחה. מקווה שנמשיך לצעוד ביחד עוד שנים רבות מתוך בריאות טובה. תכייף אדם נפלא !!! שלך, במבי

12/07/2023 | 10:45 | מאת: חטוליטוש

היי אודי מאחלת לך סופש מרגיע ונהדר רוצה לכתוב אך המילים מתבלבלות ולא מצליחה חטולית

12/07/2023 | 13:13 | מאת: מיכל...

יואו...אודי איזה כייף! מקווה שנהנת! ובמבי האלופה!! אילו בשורות טובות. הייתי אצל המטפלת התחשק לי ;) סיכום חיים שכאלה וגם אני הזכרתי 13 וחצי שנים של הכרות וכתיבה פה בפורם....בקיצור משמחחח.

12/07/2023 | 14:34 | מאת: סוריקטה

בזכות התגובה שלך, במבי, קראתי על החופשה. חופש מהטרלול פה. גם זה חשוב. הלוואי. מעריכה מאד פעילות גופנית. ככל שניתן. תהנה, אודי ותודה במבי. סוריקטה

12/07/2023 | 16:09 | מאת: שירה2017

במבי, איזה כיף שבאת במבי וטוב לשמוע שאת מרגישה טוב יותר והשיער גם הוא מתחיל לצמוח. מצטרפת למילותייך על כל הלא מובן מאליו - אודי, תודה שאתה! מאחלת לך חופשה טובה ומהנה. שלכם שירה

תודה לכולכן! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית