יום חמישי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/07/2023 | 07:26 | מאת: סוריקטה

הי אנשים, לא אוכל להישאר אדישה נוכח האירועים, ועל אף שתכננתי, כמו רבים מאיתנו, לסגור אתמול יום אחרי עבודה של שעות על הרגליים בחוץ, הגיעה קריאה, שלא הייתי סולחת לעצמי אלמלא הייתי מזנקת על אף כאבי ועייפותי לשטח. התלונות מונחות בצד. חמש שעות נוספות עד אמצע הלילה. וזו מציאות מפחידה מאד של כאן ועכשיו, ... סוריקטה

06/07/2023 | 13:18 | מאת: חטוליטוש

את מתכוונת לומר שהשתתפת בהפגנות אמש ? כנראה לא הבנתי נכון !! אש מה היתה הקריאה שהיית מחוייבת ללכת ? מקווה שתוכלי לנוח כל הסופש 🙏🙏 חטולית

הי סוריקטה, חשוב מאוד שהשתתפת. אסור להישאר אדישים. אודי

09/07/2023 | 10:36 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, כן. הצטרפתי פעמיים בשבוע האחרון. כמה שעות טובות בכל אחת מהפעמים. לא תמיד אפשר או יכולים. מגבלות המציאות. אבל עושה את המקסימום. ואכן מאד קשה. תודה, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית