שימוש בטונייט וואבן במרחק 12 שעות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/07/2023 | 21:43 | מאת: NOT_FOUND

הי, יש לי התקפי חרדה מאירועים גדולים, וביום שבת עוד כמה ימים יש את החתונה שלי. אני נורא לחוץ ומפחד שבוודאות תקרה לי חרדה. אי משתמש בואבן לעתים (פעם-פעמיים בשבוע, 10 מג) - לוקח אותו שעתיים לפני אירוע מלחיץ. הבעיה שאני לא יושן וזה מגביר את הפאניקה קניתי טונייט מסופרפארם (doxylamine succinate 25mg) השאלה - האם אפשר להשתמש בטונייט בלילה, ואחרי 12-16 שעות במהלך היום לקחת כדור ואבן? זה לא ינטרל את האפקט של ואבן? ושאלה נוספת, אם אני מרגיש ש10 מג של ואבן לא מספיק, לקחת עוד חצי כדור?

06/07/2023 | 13:06 | מאת: חטוליטוש

הייתי ממליצה לך להתעייץ עם רופא שידריך אותך בצורה הכי טובה לא יכולה לומר לך מה לעשות גש והתייעץ חטולית

שלום, איני רופא ואיני יכול להמליץ על תרופות. עקרונית - מותר להתרגש ביום החתונה. קח בחשבון ש: א. אתה מחמיר את החרדה בכך שאתה חושש ממנה. ראה זאת כהתרגשות - ותנסה לא לעשות מזה עניין. ב. מינון גבוה של תרופות ינתק אותך מהאירוע. ג. הכי טוב, כמו שנכתב לך - להוועץ ברופא שמכיר אותך. מזל טוב! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית