דייט מסוכן...............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/06/2023 | 22:39 | מאת: ינשוף

כותבת כדי לנסות לעזור לעצמי ולעזר. לבד מעל 20 שנה לאחרונה הכירו לי בחור. יצאנו 4 חודשים באופן אינטנסיבי משום מה לא ראיתי כל הסימנים של בן אדם לא בריא בנפשו ואז התגלה שהוא סדו מקיסטי..והתחיל לדרוש כל מני... חברה קרובה שמה לב שאני לא בסדר ואחרי כמה זמן הכל נגמר. כרגע חודש אחרי ואני לא חוזרת לעצמי...סיוטים מהעבר... ואני לא מצליחה להפריד בין אז להיום. מרגישה כל כך הרבה מצוקה וחוסר אונים... וכועסת על עצמי על איך לא יכלתי לראות מייד. המטפלת שלי אומרת שהוא היה מאוד מתוחכם.. אני מתקשה לאסוף את עצמי

29/06/2023 | 12:13 | מאת: סוריקטה

ינשופית אהובה, אמיצה שניסית. נורא ואיום ומכעיס ומזעזע עבורך מה שגילית. ושוב אמיצה וחכמה שחתכת, ואפילו די מהר, הגם אם לא מייד, וגם אם ממש מרגיש בלתי אפשרי להניח לעבר. וטוב שיש חברה קרובה שרואה, וגם מטפלת. וגם אותנו כאן - כך שאת באופן מסוים לא לבד עם זה. כולנו עדים. חיבוק וירטואלי, סוריקטה

29/06/2023 | 19:57 | מאת: שירה2017

אוי נורא וכמה טוב שאת נשמרת. לא להמשיך בתוך קשר הרסני זה הישג גדול והוא כולו שלך! שלך שירה

הי ינשוף, כנראה שטוב שנגמר. מקווה שיהיו קשרים בריאים והדדיים יותר בהמשך. אודי

01/07/2023 | 22:11 | מאת: ינשוף

תודה לכם על המילים ועל ההבנה. באמת שהייתי אמיצה בזה שנסיתי להיות להיות בקשר. היה נס שלא נפגעתי.. כרגע מנסה להבין ולעבד מה שהיה שם ... תודה שוב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית