לחץ מאנשים ומוזיקה ומחשבות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/06/2023 | 17:08 | מאת: גאולה770

היי אודי יש לי לחץ מהרבה אנשים שיש בתוך זה מוזיקה כמו חתונה אני לא יודעת מה לעשות במצב כזה נגיד ואני יהיה כלה וכולם יהיו סביבי אני לא יודעת איך לנהוג כדי לרצות את הסביבה אני רוצה לרקוד אבל מתביישת ורק הזקנות ירקדו איתי בטח ולא הצעירות אני גרושה אז אני זוכרת שחתונה שעברה אחיות שלי הקטנות התביישו לרקוד לידי וסבתא שלי הלכה ולא רקדה איתי אולי זה משהו בי שגורם להבריח אנשים..?

היי גאולה, יש לי רעיון - תתחילי לתרגל כאן קשרים חברתיים. נסי להגיב לאחרים, ליצור אינטראקציות. מעניין מה זה יביא ואיך זה ירגיש... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית