אודי יקר וכולם.. תחושה שלי.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/06/2023 | 18:36 | מאת: מיכל...

לפעמים אני מרגישה שחוסמת אחרים כשכותבת כאן...עובדה כשיש שקט מגיעים אנשים חדשים, אחרים... קצת עצוב לי שכך. ו... מקווה להסתדר עם הקושי כרגע. קצת תחושת החמצה שלי את הפורם ופינוי מקום לזקוקים באמת. תודה. מקווה שהכנס היה מהנה ומועיל.

הי מיכל, היה אחלה כנס. איני חושב שאת חוסמת מישהו בכתיבתך. יש מדי פעם שאלות 'מומחה' ויש את הדינמיקה של האנשים הקבועים פה... הם קצת משפיעים זה על זה, מן הסתם, אבל את יכולה להרגיש חופשיה לכתוב כאוות נפשך. אודי

23/06/2023 | 08:26 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, להרגשתי, חל בפורום שינוי מבחינת הקבוצתיות שאפיינה את המקום. אולי לכן רואים יותר את השאלות המזדמנות. 'הם' לא בהכרח 'זקוקים יותר'. אומר שאני חולקת איתך את ההרגשה במובן זה שעצם קיומי וצרכיי גוזלים משאבים ל'אחרים' (גם ברמה הבסיסית של אוויר ואוכל, למשל, או רגשות שמופנים כלפיי), מעין תפיסה שגויה שלא ייתכנו כמה במקביל וצריך להכחיד אותי. מוצאת קשר עגום למילים המקוממות שנאמרו לאחרונה על ידי הימין הקיצוני בהקשר לקהילת הלהטבים. נורא ברמות קיצוניות. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית