מודעות לבליעת רוק כמה חודשים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/06/2023 | 14:26 | מאת: NOT_FOUND

שלום אודי, כיצד ניתן לא להיות מודעת לבליעת רוק? מהקימה ועד השינה יש מודעות לבליעת רוק שמחרפנת, מוציאה מריכוז, מונעת ממני לתפקד בכל תחומי החיים כראוי. ממליץ על ביופידבק? והאם זה יכול לעבור? מרגיש לי תקוע כבר כמה חודשים ואני מפחדת להשתגע מזה אני קמה עם תסכולים כל יום. תודה

שלום, ביופידבק זו שיטה טובה להתאמן על חשיפות למה שמעורר חרדה. ממליץ גם לבדוק היפנוזה (אצל מטפל מומחה עם רישיון של משרד הבריאות, לא ללכת לשרלטנים!). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית